Wie ben ik?


Mijn naam is Kaidey Balou Groote en ik ben 20 jaar. Ik studeer momenteel fotografie aan het ROC van Twente en zit inmiddels in het derde jaar. 

Ik vond het altijd al leuk om te fotograferen, maar mijn passie kreeg pas echt de kans toen ik mijn spiegelreflex kocht. Ik begon dingen om mij heen te fotograferen. De foto's waren toen nog best wel slecht en ik moest nog leren met mijn camera omgaan maar ik leerde wel anders naar dingen te kijken. Dingen die mij voorheen nooit opgevallen waren, zag ik ineens als foto's. Inmiddels is mijn fotografie wel erg gegroeid, door mijn opleiding leerde ik goed mijn camera kennen en kwam ik tevens met verschillende soorten fotografie in aanraking. Al snel kwam ik er achter wat ik wel leuk vond om te fotograferen en wat niet. 

Een van de dingen die ik toch echt wel het leukst vind om te fotograferen is kinderen. Vooral jonge kinderen, die nog zo mooi hun eigen wereldje en hun eigen beleving hebben. Ik ben erg gek met kinderen. Mijn moeder heeft een dansgroep waar ik in het verleden ook wel eens heb geholpen met lesgeven.

Elke foto is opnieuw weer zijn eigen uitdaging, soms maak je zonder dat je het in de gaten hebt een hele mooie foto, en de andere keer gaat er heel veel voorbereiding aan vooraf. Toch vind ik deze uitdaging wel interessant, want het is elke keer weer leuk om het eind resultaat te zien en dan ben je toch wel weer even trots op wat je gemaakt hebt.

Naast fotografie ben ik ook ge├»nteresseerd in andere creatieve dingen zoals tekenen, schilderen en breien. Ook kijk ik graag series. 

Heb je nog vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje!


email: kaideybal@hotmail.com